Λεσόρ: «Ήθελα να ζήσω την εμπειρία, ήταν απίστευτη ατμόσφαιρα» (vid)

Newsroom
Ο Ματίας Λεσόρ
Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ ανέφερε πως ίδιος ήθελε να παίξει έστω και λίγο για να ζήσει την εμπειρία του αγώνα στο Καλλιμάρμαρο, ενώ έκανε λόγο για απίστευτη ατμόσφαιρα.

Παρότι τραυματίας, καθώς είχε υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού, ο Ματίας Λεσόρ αγωνίστηκε έστω και λίγο στον αγώνα με την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο, καθώς ο ίδιος θέλησε να ζήσει την εμπειρία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γάλλος σέντερ που έκλεψε την παράσταση με το εξαιρετικό του μπλουζάκι, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξω, αλλά ήθελα να είμαι μέρος όλου αυτού του event. Ο κόουτς μου επέτρεψε να παίξω λίγα λεπτά στην αρχή. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία».

Για τα όσα έζησε, αλλά και τη συνέχεια της προετοιμασίας: «Ήταν μία απίθανη ατμόσφαιρα. Είναι ακόμα preseason. Επιτρέπονται τα λάθη, υπάρχει χρόνος για να τα διορθώσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.