Μακάμπι: Χάνει τον Γκάμπριελ για 3-4 εβδομάδες η «ομάδα του λαού»

Μακάμπι: Χάνει τον Γκάμπριελ για 3-4 εβδομάδες η «ομάδα του λαού»

Γιάννης Σταυρουλάκης
1
Η Μακάμπι ενημέρωσε ότι ο Γουένιεν Γκάμπριελ θα αναγκαστεί να απουσιάσει τις επόμενες 3-4 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Όντεντ Κάτας είδε τον Γουένιεν Γκάμπριελ να τραυματίζεται στο γόνατο στη φιλική νίκη της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το μέγεθος της ζημιάς του Νοτιοσουδανού φόργουορντ-σέντερ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ενημέρωση της «ομάδας του λαού», ο Γκάμπριελ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και θα μείνει εκτός δράσης τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, χάνοντας το ξεκίνημα της σεζόν στη EuroLeague.

Ο Νοτιοσουδανός θα απουσιάσει σίγουρα από τα ματς με τη Βιλερμπάν (3/10, εντός) και τη Μονακό (9/10, εκτός) ενώ μένει να διαπιστωθεί αν θα είναι διαθέσιμος στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» και τις αναμετρήσεις των Ισραηλινών με την Εφές (15/10) και την Παρτιζάν (17/10) στο Βελιγράδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.