Παναθηναϊκός: Στην Κωνσταντινούπολη για τα φιλικά με την Εφές και τη Γαλατάσαραϊ

Παναθηναϊκός: Στην Κωνσταντινούπολη για τα φιλικά με την Εφές και τη Γαλατάσαραϊ

Newsroom
Ο Εργκίν Αταμάν
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αφίχθη στην Κωνσταντινούπολη για τις φιλικές αναμετρήσεις με τη Γαλατάσαραϊ (24/9) και την Αναντολού Εφές (25/9) πριν από τη συμμετοχή του στο Σούπερ Καπ της Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ της Ρόδου, δίνοντας δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τις Γαλατασαράι (24/9) και Εφές (25/9). Η αποστολή των «πράσινων» βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα και Λορέντζο Μπράουν.

Ο Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, ο Σλούκας έχει ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ ο Μπράουν συνεχίζει τις θεραπείες λόγω της φλεγμονής δεξιού άκρου ποδός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.