Παναθηναϊκός: Ταξίδι στο Βερολίνο και... όποιος προλάβει, πρόλαβε!

Παναθηναϊκός: Ταξίδι στο Βερολίνο και... όποιος προλάβει, πρόλαβε!

Newsroom
Fly
Πλέον είναι και επίσημο! Το Aktina Travel Group δίνει και φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα στα παρκέ της Euroleague, ξεκινώντας από την πόλη όπου οι «πράσινοι» στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης τον περασμένο Μάιο!

Σαν να μην... πέρασε μια μέρα για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Από εκεί που έκλεισε την ονειρική σεζόν με την κατάκτηση της Euroleague, εκεί ακριβώς θα ξεκινήσει και το φετινό «ταξίδι» με στόχο το back to back στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το Aktina Travel Group προσφέρει τη μοναδική εμπειρία στους φίλους των «πρασίνων» να ταξιδέψουν μαζί με τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Βερολίνο (2-4/10) με πτήση τσάρτερ.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR θα μπορούν να «συνοδεύουν» την αγαπημένη τους ομάδα στα εκτός έδρας ματς και να προσφέρουν το βροντερό τους «παρών» στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, το Aktina Travel Group, σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιστρέψετε στην πόλη που γράφτηκε η ιστορία του 7ου αστεριού και να ακολουθήσετε την ομάδα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν 2024/25, κόντρα στην Alba Berlin (03/10, 19:45).

Βρεθείτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο (2-4 Οκτωβρίου) και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα με ιδιωτική πτήση.

Στο εν λόγω ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, οι φόροι αεροδρομίου, η διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, τα μεταφορικά έξοδα, καθώς και η ασφάλεια αστικής ευθύνης!

Το πακέτο για το Βερολίνο, που αφορά τις ημερομηνίες από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, έχει κόστος 560€ σε δίκλινο δωμάτιο και 650€ σε μονόκλινο.

Οι τιμές που αναφέρονται ισχύουν ανά άτομο

· Κλείστε τη θέση σας επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group.

· Τηλεφωνικά (Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002659 και 6978114517 ή μέσω mail στο [email protected]»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.