Απάντηση Γιαννακόπουλου στην αποθέωση από το Slam: «Φέρτε τους πρωταθλητές ΝΒΑ και θα έχουμε 80.000 στο ανοικτό ΟΑΚΑ»

Απάντηση Γιαννακόπουλου στην αποθέωση από το Slam: «Φέρτε τους πρωταθλητές ΝΒΑ και θα έχουμε 80.000 στο ανοικτό ΟΑΚΑ»

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με απάντησή του στην αποθέωση από το Slam, έστειλε… πρόσκληση στους επόμενους πρωταθλητές του NBA να παίξουν με τον Παναθηναϊκό στο «ανοιχτό» ΟΑΚΑ όπου θα υπάρχουν 80.000 φίλαθλοι.

Το φετινό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τράβηξε τα βλέμματα από ολόκληρο τον κόσμο. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το εντυπωσιακό τοπίο το οποίο δημιουργήθηκε στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο μετά από 42 χρόνια φιλοξένησε ξανά αγώνες μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε στην αποθέωση του «Slam» καλώντας τους να στείλουν τους επόμενους πρωταθλητές του NBA στην Αθήνα ώστε να παίξουν στο «ανοιχτό» ΟΑΚΑ, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 80.000 φιλάθλους.

Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκαν περίπου 42.000 άτομα και ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» φαίνεται πως θέλει να σπάσει αυτό το ρεκόρ, χρησιμοποιώντας το διπλανό γήπεδο ποδοσφαίρου, κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα από το πιο διάσημο πρωτάθλημα στον κόσμο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.