Τζόουνς: «Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να είναι σαν τον Ματίας Λέσορ»

Τζόουνς: «Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να είναι σαν τον Ματίας Λέσορ»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για το πως είναι να έχει προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στον ίδιο και τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς, ύστερα από μία σεζόν στην Αναντολού Εφές, βρίσκεται πλέον στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ο 27χρονος σέντερ από τις ΗΠΑ ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν της Euroleague ενώ ο ίδιος συμμετείχε και στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο παίκτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει δηλώσεις στο σέρβικο μέσο Mozzart, όπου και αναφέρθηκε στις προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα χρονιά ενώ μίλησε και για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Ματίας Λεσόρ.

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω αυτά που έκανε, ούτε ότι θα γίνω σαν αυτόν. Γιατί κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να είναι ο Ματίας Λέσορ, εκτός από αυτόν.

Όπως κανείς δεν μπορεί να είναι οΤαϊρίκ Τζόουνς, θέλω οι φίλαθλοι να δουν τι μπορώ να κάνω εγώ. Θέλω να είμαι αυτός που είμαι στο παρκέ, όχι να προσπαθώ να είμαι κάποιος άλλος. Έτσι είμαι κι αυτό εκτιμούν σε εμένα οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζομαι τα αποδυτήρια, εκτιμούν αυτό που είμαι, όχι αυτό που θα μπορούσα να είμαι.

Το κυριότερο όταν δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς είναι ότι δεν πρέπει να είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έχεις επιτύχει και πρέπει πάντα να αναζητάς νέους τρόπους βελτίωσης.

Είναι σπουδαίος άνθρωπος, σπουδαίος δάσκαλος και προπονητής, είναι πολύ καλό να μαθαίνεις από αυτόν. Σου δίνει απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις και σε δοκιμάζει κάθε φορά που πατάς στο παρκέ.

Εφόσον ακολουθούμε το πλάνο του, δεν υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά, έχουμε και περιθώρια να αυτοσχεδιάσουμε λίγο, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε αυτό που μας έχει ετοιμάσει, γιατί αυτό μας δίνει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε».

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.