Φενέρ - Μπούρσασπορ 107-66: Πετούσε... φωτιές στο ντεμπούτο Μαριάνοβιτς

Φενέρ - Μπούρσασπορ 107-66: Πετούσε... φωτιές στο ντεμπούτο Μαριάνοβιτς

Νίκος Καρφής
Ο Μαριάνοβιτς
H Φενέρμπαχτσε επικράτησε εύκολα της Μπούρσασπορ (107-66), με τον Μαριάνοβιτς να κάνει το ντεμπούτο του με μια καλή εμφάνιση.

Δεν είχε πρόβλημα να... καθαρίσει εύκολα την Μπουρσασπόρ η Φενέρ σε φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους επικράτησε άνετα της αντιπάλου της με 107-66 σε ματς που έκανε το ντεμπούτο του με τους Τούρκους ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο γίγαντας της Φενέρ έκανε καλή εμφάνιση και το κοντέρ σταμάτησε στους 15 πόντους. Ο Μπόλντγουιν έδωσε σημαντικές λύσεις και είχε 16 πόντους. Στους 13 σταμάτησε ο Χέις Ντέιβις, ενώ 9 είχε ο Μαχμούτογλου.

Στην Φενέρ περιμένουν τον «Βobinator» να κάνει τη διαφορά στη Euroleague, στην σημαντικότερη κίνηση της ομάδας τη φετινή offseason. Άλλωστε είναι ένας παίκτης με αρκετά χρόνια εμπειρίας από το ΝΒΑ, την κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

@Photo credits: fenerbahce/ official

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.