Αταμάν: Έδειξε το... ποδοσφαιρικό 3-1 κόντρα στη Φενέρ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Γαλατασαράι (vid)

Αταμάν: Έδειξε το... ποδοσφαιρικό 3-1 κόντρα στη Φενέρ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Γαλατασαράι (vid)

Newsroom
Αταμάν
Μετά την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Γαλατασαράι, ο Εργκίν Αταμάν αποθεώθηκε από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας και εκείνος έδειξε με τα δάχτυλά του το πρόσφατο... 3-1 της ποδοσφαιρικής ομάδας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Το περασμένο Σάββατο (21/9) η Γαλατασαράι κυριάρχησε στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, κερδίζοντας της Φενέρμπαχτσε του Μουρίνιο με 3-1.

Αν μη τι άλλο θα το χάρηκε και ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είναι δηλωμένος φίλαθλος της Γαλατά. Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της τουρκικής ομάδας και του Παναθηναϊκού AKTOR όπου οι «πράσινοι» ήταν σαρωτικοί κερδίζοντας με 85-56, οι φίλοι της Γαλατασαράι αποθέωσαν τον πάλαι ποτέ προπονητή τους.

Εκείνος με τη σειρά του, όχι μόνο ύψωσε τις γροθιές του που είναι και το σήμα κατατεθέν του, αλλά έδειξε με τα δάχτυλά του και το... ποδοσφαιρικό 3-1, δείχνοντας ότι το είχε χαρεί και από τη δική του πλευρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.