Παναθηναϊκός: Πέντε λόγοι για να ταξιδέψετε στο Βερολίνο με το Aktina

Παναθηναϊκός: Πέντε λόγοι για να ταξιδέψετε στο Βερολίνο με το Aktina

Newsroom
Παναθηναϊκός
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague ξεκίνησε και το Aktina Travel Group φέρνει τους φίλους της ομάδας στην πόλη όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για να ξεκινήσει το νέο «ταξίδι» του Παναθηναϊκού στη νέα Euroleague για τη σεζόν 2024-25.

Και ως δια μαγείας, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν άμεσα στον... τόπο του εγκλήματος! Εκεί όπου έριξαν την αυλαία της προηγούμενης χρονιάς με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εκεί ακριβώς θα βρεθούν για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν μη τι άλλο το Βερολίνο μόνο ευχάριστες αναμνήσεις «ξυπνά» στους φίλους της ομάδας. Μια πόλη όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση δύο τροπαίων. Τόσο το 2009 (στην τότε O2 Arena) όσο και τον περασμένο Μάιο στην «Uber Arena», όταν και προστέθηκε το 7ο αστέρι στη φανέλα.

Το Aktina Travel Group δίνει και πάλι τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στην γερμανική πόλη και να «συνοδεύσουν» την αποστολή για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην Euroleague.

Και υπάρχουν πέντε βασικοί λόγοι προκειμένου να δηλώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου!

  1. Θα ζήσουν την εμπειρία ως... μέλη της αποστολής, ταξιδεύοντας μαζί με την ομάδα με ιδιωτική πτήση τσάρτερ.
  2. Θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλέσουν τις μοναδικές στιγμές από το πρόσφατο Final Four.
  3. Θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους παίκτες και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
  4. Θα μετατρέψουν και πάλι την «Uber Arena» σε μια... μικρογραφία του ΟΑΚΑ.
  5. Θα έχουν και εκείνοι ένα μερίδιο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη νέα Euroleague.
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.