Το εντυπωσιακό video της EuroLeague για το Καλλιμάρμαρο: «Το μπάσκετ όπως ποτέ ξανά»!

Newsroom
Παναθηναϊκός
Οι επιβλητικές εικόνες από το Καλλιμάρμαρο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν έκαναν τον γύρο του κόσμου και η EuroLeague παρουσίασε ένα πολύ όμορφο video με ό,τι συνέβη στο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η 21η Σεπτεμβρίου δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους φίλους του Παναθηναϊκού που έζησαν την εμπειρία του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κάτω από τα αστέρια του ουρανού της Αθήνας, στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την «πράσινη» ΚΑΕ ο τελικός αριθμός των θεατών που βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν 42.000. Ένα «τρελό» νούμερο για ματς μπάσκετ.

Ο κόσμος απόλαυσε ένα ιστορικό γεγονός, ένα ιστορικό φιλικό ματς σε ένα από τα πιο εμβληματικά στάδια του πλανήτη και η EuroLeague Basketball δημοσίευσε ένα πανέμορφο video για τη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με τίτλο: «Το μπάσκετ όπως ποτέ ξανά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.