Ρεάλ Μαδρίτης: «Αποχαιρέτησε» τον Ρούντι Φερνάντεθ μαζί με τις 26 κούπες του (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: «Αποχαιρέτησε» τον Ρούντι Φερνάντεθ μαζί με τις 26 κούπες του (vid)

Φωτεινός Τριγάζης
Ρούντι Φερνάντεθ
Ο Ρούντι Φερνάντεθ έβαλε τέλος σε μια θρυλική καριέρα, με την Ρεάλ Μαδρίτης να διοργανώνει «λαμπρή τελετή» προς τιμήν του, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις 26 κούπες του Ισπανού πρώην γκαρντ των Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπλέιζερς και Νάγκετς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τίμησε τον θρύλο της Ρούντι Φερνάντεθ με μια λαμπρή εκδήλωση στην Ισπανική πρωτεύουσα, όπου έδωσαν το παρών «τεράστιες προσωπικότητες» του αθλήματος, που διέπρεψαν με τη φανέλα των Μαδριλένων σε μπάσκετ και... ποδόσφαιρο. Αίσθηση δημιούργησε η παρουσία ενός παίκτη της «αιώνιας» αντιπάλου, Μπαρτσελόνα, ο οποίος όμως μεγαλούργησεστο πλευρό του Ρούντι Φερνάντεθ με τη φανέλα της «Ρόχα».

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα 80-90: «Ξέρανε» τη... βασίλισσα και «σήκωσε» το Ισπανικό Super Cup (vid)

Δέος δημιούργησε η φωτογράφιση του 39χρονου Ισπανού μαζί με τους 26 τίτλους του. Ο «εμβληματικός» Ρούντι Φερνάντεθ στην αξιοζήλευτη συλλογή του έχει 3 Euroleague, 1 Eurocup, 1 Eurochallenge, 1 Διηπειρωτικό, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 7 κύπελλα Ισπανίας, 9 Super Cup Ισπανίας, 2 χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα με την Ισπανία και 4 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τους «Ρόχα».

Παρόντες στην «εκθαμβωτική» τελετή ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος απένειμε στο Φερνάντεθ ένα ξεχωριστό αναμνηστικό, σύσσωμη η φετινή ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, οι «ποδοσφαιρικοί» εκπρόσωποι της ομάδας, ο αρχηγός της, Λούκα Μόντριτς και ο Λούκα Βάσκεζ , αλλά και κάποιοι ξεχωριστοί... γνωστοί από το παρελθόν.

Οι πρώην συμπαίκτες του σε Ρεάλ και Εθνική Ισπανίας, Μαρκ Γκαζόλ, Σέρχιο Ροντρίγκεζ, Σέρχιο Γιουλ, Φελίπε Ρέγιες, Ρίκι Ρούμπιο και Κίνο Κολόμ πρόσθεσαν παραπάνω κύρος και μεγαλείο στην εκδήλωση προς τιμήν του Ρούντι, με τον ίδιο να πλέει σε «πελάγη ευτυχίας» με την παρουσία των συμπαικτών από όλη τη διαδρομή τηςκαριέρας του.

ρεαλ μαδριτης ρουντι

ρουντι περεθ

ρουντιο μοντριτς βασκεζ

ρουντι γκαζολ ρουμπιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.