Ρεάλ Μαδρίτης: Στο... κάδρο της ο Οσετκόφσκι σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο... κάδρο της ο Οσετκόφσκι σύμφωνα με τους Ισπανούς

Δημήτρης Οικονόμου
Οσετκόφσκι
Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και ο Ντύλαν Οσετκόφσκι αποτελεί μία εκ των επιλογών στα ραντάρ της, όπως τονίζει η Marca.

Κάτι η ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα στον τελικό του Super Cup, κάτι οι προσθήκες των ανταγωνιστών, μεταξύ αυτών φυσικά ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, οδηγούν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο να βγει στην αγορά για να ψάξει έναν ακόμα παίκτη.

Άλλωστε ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γκέρσον Γιαμπουσέλε, με τον Τσους Ματέο να τονίζει πως οι Μαδριλένοι δε θα καθίσουν με τα χέρια σταυρωμένα. Έτσι, σύμφωνα με τη Marca, μεταξύ των στόχων της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται και ο Ντύλαν Οσετκόφσκι.

Ο ψηλός της Μάλαγα έχει μπει στο κάδρο για τη Ρεάλ, που περιμένει μεταξύ άλλων και τα κοψίματα στο NBA για να δει αν προκύψει κάποια πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση. Μάλιστα για τον Οσετκόφσκι, τα πράγματα δε θα είναι καθόλου εύκολα.

Και αυτό διότι η Μάλαγα έχει βάλει ρήτρα 800.000 στο συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως αν η Ρεάλ αποφασίσει να τον κάνει δικό της θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλιστα, ο Οσετκόφσκι είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, αλλά ένα θετικό τεστ σε απαγορευμένες ουσίες, για το οποίο περιμένει ακόμα την απόφαση της FIBA, έβαλε... φρένο στη μεταγραφή, όπως μεταφέρουν οι Ισπανοί. Την περασμένη σεζόν στο BCL με τη Μάλαγα, ο Οσετκόφσκι μέτρησε 10.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.