Video, Παναθηναϊκός: Η ELPA παρουσιάζει μία μέρα από την καθημερινότητα των «πρασίνων» στη Σλοβενία

Video, Παναθηναϊκός: Η ELPA παρουσιάζει μία μέρα από την καθημερινότητα των «πρασίνων» στη Σλοβενία

Newsroom
Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έβαλε τις βάσεις της φετινής σεζόν στη Σλοβενία και η ELPA παρουσιάζει μία μέρα απ΄τη... ζωή των «πρασίνων». Μιλούν οι Μάριους Γκριγκόνις, Ντίνος Μήτογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου και Τζέριαν Γκραντ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος μετά και το τελευταίο φιλικό επί τουρκικού εδάφους απέναντι στην Εφές. Ωστόσο η Ένωση Παικτών της EuroLeague (ELPA), έφερε στο φως μερικές στιγμές από τη ζωή των «πρασίνων» στη Σλοβενία.

Εκεί δηλαδή όπου ο Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε να χτίζει την ομάδα του, με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε ένα βίντεο που ακολουθεί μία ολόκληρη μέρα την «πράσινη» αποστολή, από το ξενοδοχείο ως το γήπεδο.

Με τον Μάριους Γκριγκόνις να μιλά για το γούρι της Σλοβενίας και τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου, Τζέριαν Γκραντ να παίρνουν τη σκυτάλη. Με τον Μήτογλου να μιλά, μεταξύ άλλων, για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον ρόλο του στην περσινή σεζόν του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.