Σάλος στην Τουρκία με Χέις Ντέιβις και ανάρτηση για «ενορχηστρωτές της γενοκτονίας των Αρμενίων»

Σάλος στην Τουρκία με Χέις Ντέιβις και ανάρτηση για «ενορχηστρωτές της γενοκτονίας των Αρμενίων»

Newsroom
Χέις Ντέιβις
O Nάιτζελ Χέις Ντέιβις βρίσκεται στο... στόχαστρο στην Τουρκία μετά από story που ανέβασε με το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων στο Γερεβάν.

Χαμός στην Τουρκία μετά από μια ανάρτηση του παίκτη της Φενέρ, την οποία στη συνέχεια διέγραψε. Ο Χέις Ντέιβις βρέθηκε στο μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων στο Γερεβάν και ανέβασε story, γράφοντας για «ενορχηστρωτές της γενοκτονίας». Αυτή η ανάρτηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Τούρκους, οι οποίοι πλέον ζητούν να αποχωρήσει από την Φενέρ. Πάντως υπάρχουν και άλλα stories από το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων τις οποίες έχει κρατήσει κανονικά στο επίσημο προφίλ του.

Yπάρχει και άλλο θέμα με την Φενέρ τα τελευταία 24ώρα, εκείνο που έχει να κάνει με τον Εργκίν Αταμάν. Η χειρονομία του Τούρκου τεχνικού (για το 3-1 της Γαλατά επί της Φενέρ στο ποδοσφαίρο) μετά το τέλος του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Γαλατάσαραϊ προκάλεσε σάλο στην Τουρκία αφού η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι δεν θα στείλει παίκτες στην Εθνική όσο είναι προπονητής ο κόουτς των «πράσινων».

φγ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.