Επιστροφή στους Φοίνιξ Σανς για τον Φρανκ Καμίνσκι

Καμίνσκι
Την διαδρομή Βελιγράδι - Αριζόνα θα κάνει ο Φρανκ Καμίνσκι, καθώς ο 31χρονος φόργουορντ μετά από μια σεζόν με τη Παρτιζάν, θα επιστρέψει στους Σανς με τους οποίους είχε αγωνιστεί για τρεις σεζόν.

Ο Φρανκ Καμίνσκι έζησε πέρυσι την εμπειρία της Euroleague, αλλά θεώρησε πως η μια σεζόν του ήταν αρκετή. Μετά από έναν χρόνο με τα χρώματα της Παρτιζάν με την οποία είχε κατά μέσο όρο στην Euroleague 8.9 πόντους και 3.4 ριμπάουντ, οι Φοίνιξ Σανς θέλησαν να τον εντάξουν και πάλι στο δυναμικό τους μετά από δύο χρόνια.

Ο Καμίνσκι αγωνίστηκε για την ομάδα της ερήμου για τρεις σεζόν, από το 2019 μέχρι το 2022 και στην επιστροφή του θα συναντήσει μεταξύ άλλων τον παλιό του γνώριμο, Ντέβιν Μπούκερ, αλλά και τον καινούργιο του συμπαίκτη, Κέβιν Νρουράντ. Ο Καμίνσκι έχει αγωνιστεί σε 413 αγώνες στο ΝΒΑ και στην επιστροφή του θα ενταχθεί σε μια ομάδα που θα κυνηγήσει τον τίτλο, διάκριση που προφανώς φαντάζει παραπάνω από ελκυστική για τον βετεράνο ψηλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.