Μαριάνοβιτς: «Ο στόχος μας είναι η κορυφή αλλά πρέπει να κοιτάμε βήμα βήμα»

Μαριάνοβιτς: «Ο στόχος μας είναι η κορυφή αλλά πρέπει να κοιτάμε βήμα βήμα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μπόμπαν Μαριάνοβιτς EuroLeague
Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς σε μία πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον λόγο που επέστρεψε στην Ευρώπη ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος την πρώην ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ύστερα από 9 χρόνια που πέρασε στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ευρώπη με σκοπό να αγωνιστεί στην Euroleague, φορώντας τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ο γιγαντόσωμος Σέρβος σέντερ, του οποίου το ύψος φτάνει τα 2,24 μέτρα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα από την πατρίδα του Sport Klub, μίλησε για τον λόγο που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη ενώ αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος τον Ερυθρό Αστέρα, εκεί όπου έπαιζε από το 2013 μέχρι και το 2015, προτού δοκιμάσει την τύχη του στο NBA.

«Είμαι πολύ αγχωμένος μόνο και μόνο που το σκέφτομαι (ότι θα παίξει αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα).

Αποφάσισα να επιστρέψω πίσω στην Ευρώπη γιατί πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερα επιλογή για εμένα αυτή τη στιγμή. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ, είμαστε επαγγελματίες και δεν μπορώ να περιμένω ώστε να βγω εκεί έξω και να δείξω τι ξέρω.

Δεν νομίζω ότι θα ξέρω που θα βρίσκομαι στα πρώτα λεπτά που θα μπω στο παρκέ στο Βελιγράδι για ζέσταμα και θα βλέπω γνωστά πρόσωπα. Ο στόχος μας είναι η κορυφή αλλά πρέπει να κοιτάμε βήμα βήμα».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.