Ερυθρός Αστέρας: Χάνει τα πρώτα ματς της Euroleague με Παρί και Μπασκόνια ο Τεόντοσιτς λόγω τιμωρίας (vid)

Ερυθρός Αστέρας: Χάνει τα πρώτα ματς της Euroleague με Παρί και Μπασκόνια ο Τεόντοσιτς λόγω τιμωρίας (vid)

Μίλος Τεόντοσιτς MVP της 16ης αγωνιστικής στην EuroLeague
Ο Ερυθρός Αστέρας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ηγέτη του, Μίλος Τεόντοσιτς, στα δύο πρώτα παιχνίδια της Euroleague, κόντρα σε Παρί και Μπασκόνια, λόγω τιμωρίας του Σέρβου γκαρντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκινά τη φετινή του προσπάθεια στην Euroleague από το Παρίσι όπου θα αντιμετωπίσει την πρωτοεμφανιζόμενη Παρί (4/10 - 22:00) και ακολούθως θα υποδεχθεί την Μπασκόνια στο Βελιγράδι, για την δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης (9/10 - 21:00). Σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν θα έχει στη διάθεση της τον Μίλος Τεόντοσιτς, λόγω τιμωρίας που του επέβαλλε η διοργανώτρια αρχή.

Ο Σέρβος γκαρντ και ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα, στο τελευταίο περσινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Εφές, είχε επιθετική συμπεριφορά προς τους διαιτητές μετά από έναν καταλογισμό φάουλ προς τον ίδιο. Η Euroleague αφού εξέτασε το περιστατικό επέβαλλε ποινή δύο αγωνιστικών στον 37χρονο «άσσο» με αποτέλεσμα ο Σέρβος να χάσει τις δύο πρώτες ευρωπαϊκές «δοκιμασίες» των «ερυθρόλευκων».

Για την ιστορία, η ομάδα του Βελιγραδίου είχε γνωρίσει βαριά ήττα από την Εφές με σκορ 100-55.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.