Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκέφτεται την αποδέσμευση του Ρατάν-Μέις»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκέφτεται την αποδέσμευση του Ρατάν-Μέις»

Newsroom
Ρατάν Μέις
Οι εμφανίσεις του Ρατάν-Μέις δεν έχουν πείσει τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης και σκέφτονται την αποδέσμευσή του ώστε να ελευθερωθεί και μια θέση ξένου εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπορεί τη περσινή σεζόν να πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ενισέι με αποτέλεσμα να αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στη Ρωσία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που του παρουσιάστηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ανέφερε η «Mundo Deportivo» οι Μαδριλένοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Καναδού γκαρντ, οι εμφανίσεις του οποίου στα πρώτα ματς της ομάδας, έχουν προβληματίσει αρκετά. Μοναδικό πρόβλημα είναι το γεγονός ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο έως και το 2026, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει και να αποζημιωθεί αδρά προκειμένου να αποχωρήσει.

Παρόλα αυτά είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο σκέφτονται στη Ρεάλ, καθώς «δεσμεύεται» και μια θέση ξένου εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως είναι γνωστό στην Ισπανία και δη στην ACB επιτρέπονται μόλις δύο παίκτες εκτός Ε.Ε. Οι Ρατάν-Μέις και Γκάμπριελ Ντεκ είναι εκείνοι που καταλαμβάνουν τις δύο θέσεις και στη Ρεάλ ενδεχομένως να ψάχνουν κάτι καλύτερο από τον Καναδό.

@Photo credits: @RMBaloncesto

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.