Πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ο Τσόβιτς που παραιτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Newsroom
Πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ο Τσόβιτς που παραιτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα
Πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ είναι και επίσημα ο Νεμπόισα Τσόβιτς ο οποίος παράλληλα άφησε τη θέση που διοικητικού ηγέτη του Ερυθρού Αστέρα.

Εποχή Νεμπόισα Τσόβιτς στην σερβική ομοσπονδία μπάσκετ με τον ίδιο να αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος, υποβάλλοντας παράλληλα την παραίτησή του από την ίδια θέση στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Τσόβιτς έρχεται να διαδεχτεί τον θρύλο του μπάσκετ της χώρας, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς που αποτελούσε πρόεδρο της ομοσπονδίας από τον Δεκέμβριο του 2016, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν μεταδώσει τα σερβικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητικός νόμος της χώρας δεν επιτρέπει την παρουσία σε δύο διοικήσεις ταυτόχρονα, για αυτό και προέκυψε η παραίτηση του Τσόβιτς από το «κεφάλι» της ομάδας του Βελιγραδίου προκειμένου να αναλάβει τη νέα του θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.