Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως η καλύτερη μεταγραφή από τους GM's της EuroLeague

Newsroom
vezenkov
Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό προκάλεσε αίσθηση στο ευρωπαϊκό στερέωμα, με τους GMs της EuroLeague να την ψηφίζουν ως την καλύτερη μεταγραφή σε δημοσκόπηση του BasketNews.

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό μετά από μια χρονιά στο ΝΒΑ αποτέλεσε για πολλούς την απόλυτη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αυτό αποδείχθηκε και μέσω δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το γνωστό Μέσο «BasketNews» και στην οποία ψήφισαν οι GM's της EuroLeague.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων με 53.8% ως η καλύτερη μεταγραφή της φετινής καλοκαιρινής περιόδου. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Καρλίκ Τζόουνς της Παρτιζάν με 15.4%.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν ήταν πρώτος στις επιλογές των GMs ως η ομάδα που έκανε τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις, αφού προτιμήθηκε η Φενέρμπαχτσε με ποσοστό 46.2% έναντι 30.8% των Πειραιωτών, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναθηναϊκός AKTOR με ποσοστό 15.4%. Από εκεί και πέρα, υπήρξε ψηφοφορία και στο καθιερωμένο EuroLeague Draft.

Στην υποθετική αυτή διαδικασία, όλοι οι παίκτες της διοργάνωσης ήταν προς διάθεση, με το 46.2% των General Managers να επιλέγει τον Έντι Ταβάρες. Η δεύτερη και η τρίτη θέση είχαν πράσινο χρώμα αφού προτιμήθηκαν με ποσοστό 23.1% ο καθένας τόσο ο Κέντριν Ναν όσο και ο Ματίας Λεσόρ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.