Παναθηναϊκός, EuroLeague: Ταξιδεύει στο Βερολίνο ο Λορέντζο Μπράουν, αποφασίζεται η συμμετοχή του

Παναθηναϊκός, EuroLeague: Ταξιδεύει στο Βερολίνο ο Λορέντζο Μπράουν, αποφασίζεται η συμμετοχή του

Γιώργος Κούβαρης
Ο Λορέντζο Μπράουν του Παναθηναϊκού
Με τον Λορέντζο Μπράουν να ακολουθεί την αποστολή, ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Βερολίνο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Άλμπα στην πρεμιέρα της EuroLeague. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει ήδη πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup και στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα της EuroLeague. Εκεί όπου οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Άλμπα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (3/10, 19:45 - Live στο Gazzetta).

Με την αποστολή των «πρασίνων» να έχει στις τάξεις της και τον Λορέντζο Μπράουν. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο πέλμα και για αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός των δύο αναμετρήσεων στο Super Cup.

Ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν θα τον έχει μαζί του στο Βερολίνο, όπου και ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει με πτήση τσάρτερ, έχοντας συνοδεία αρκετούς φίλους του που έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια. Μάλιστα, ο Τούρκος κόουτς επιβεβαίωσε πως αν δε νιώσει ενοχλήσεις στην απογευματινή προπόνηση στο Βερολίνο, θα αγωνιστεί.

Με τον Μπράουν να βρίσκεται στο Βερολίνο, δε σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός έχει άδειο απουσιολόγιο. Μιας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με το πρόβλημα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού από τα τέλη Σεπτεμβρίου, αναμένεται να χάσει τα πρώτα παιχνίδια της EuroLeague και ενδεχομένως να επιστρέψει από την 3η αγωνιστική και έπειτα. Ο Έλληνας σέντερ δεν ταξίδεψε με την αποστολή, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του. Ενώ εκτός βρίσκονται και οι Δημήτρης Μωραΐτης, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.