Γκριγκόνις: «Είτε είναι η Άλμπα είτε η Ρεάλ, πρέπει να παίξεις με τον ίδιο τρόπο»

Γκριγκόνις: «Είτε είναι η Άλμπα είτε η Ρεάλ, πρέπει να παίξεις με τον ίδιο τρόπο»

Γιώργος Κούβαρης
Μάριους Γκριγκόνις
Για την ιδιαιτερότητα του Βερολίνου και την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού μίλησε ο Μάριους Γκριγκόνις, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των «πρασίνων» για την πρεμιέρα με την Άλμπα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης.

Η ήττα στο Super Cup είναι παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στην αυριανή πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (3/10 - 19:45, Live στο Gazzetta) με τον Μάριους Γκριγκόνις να τονίζει πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στη διοργάνωση. Με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει άλλωστε στην πόλη που κατέκτησε το τρόπαιο την περασμένη σεζόν και τα συναισθήματα να παραμένουν πάντα θετικά για τον Λιθουανό.

Οι δηλώσεις του Γκριγκόνις

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφουμε σε αυτήν την πόλη, ειδικά για μένα που έχω παίξει εκεί, να βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα και φυσικά για εμάς εδώ η περσινή χρονιά είχε ευχάριστη κατάληξη. Ευχάριστο που επιστρέφουμε».

Για την πρεμιέρα με την Άλμπα: «Στην EuroLeague δεν μπορείς να υποτιμάς καμία ομάδα, αν είναι η Άλμπα ή η Ρεάλ, πρέπει να είσαι έτοιμος και να παίζεις με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη: «Στην προετοιμασία είχαμε περίπου 8-9 παίκτες, αλλά παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς δεν κερδίσαμε, οπότε δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς, σίγουρα δεν είμαστε στο 100% αλλά θα φτάσουμε εκεί».

Για το αν θα επηρεάσει η ήττα στο Super Cup: «Πιστεύω ότι έχουμε χαρακτήρα, οπότε μια ήττα δε θα μας επηρεάσει».

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.