Αταμάν: «Με τον Ολυμπιακό και άλλοι έκαναν λάθη που μας κόστισαν τέσσερις πόντους»

Γιώργος Κούβαρης
Εργκίν Αταμάν
Ως «επικίνδυνη» χαρακτήρισε την αποστολή του Παναθηναϊκού απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, για την πρεμιέρα της EuroLeague, ο Εργκίν Αταμάν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε στο αεροδρόμιο πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να έχει στη 12άδα του τον Λορέντζο Μπράουν, για το παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (3/10 - 19:45, Live στο Gazzetta).

Με τους «πρασίνους» να πρέπει να παίξουν επιθετικά για να πάρουν την πρώτη τους νίκη, όπως τόνισε και ο ίδιος ο Αταμάν, ανεξαρτήτου της δυναμικής του αντιπάλου. Ενώ τέλος στάθηκε και στον τελικό του Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Κλείσαμε την EuroLeague με τίτλο στο Βερολίνο, τώρα ξεκινάμε εκεί. Είμαστε έτοιμοι, φυσικά όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ειδικά εκτός έδρας όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά».

@gazzetta.gr Αυτός είναι ο νέος Παναθηναϊκός #gazzettagr #foryoupage #greecetiktok #fy #paobc #euroleague ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Για τον κίνδυνο με ομάδες από το "κάτω ράφι": «Ίσως στη βαθμολογία η Άλμπα δεν είναι υποψήφια για τα play off, αλλά δε λέει κάτι γιατί ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, στο πρώτο μισό κάθε ομάδα παλεύει για να πάρει τις νίκες. Τα ρόστερ φυσικά στα χαρτιά είναι διαφορετικά από το παιχνίδια. Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι, να παίξουμε επιθετικά. Κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο».

Για το κλίμα μετά το Super Cup: «Δεν είχαμε πρόβλημα, πέρσι χάσαμε επίσης το Super Cup. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στον Ολυμπιακό και το ρόστερ τους. Έχουν πολύ καλό ρόστερ, ήταν δύσκολο παιχνίδι, χάσαμε στο τελευταίο λεπτό, κάναμε πολλά λάθη αλλά όλοι είδαν ότι και άλλοι έκαναν λάθη που μας κόστισε τέσσερις πόντους».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.