EuroLeague, Μακάμπι: «Άλλαξε την ώρα της πτήσης για το Βελιγράδι» σύμφωνα με τη Mundo

EuroLeague, Μακάμπι: «Άλλαξε την ώρα της πτήσης για το Βελιγράδι» σύμφωνα με τη Mundo

Newsroom
Ο Οντέντ Κάτας της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπό τον φόβο του κλεισίματος του αεροδρομίου στο Τελ Αβίβ, μετέβη εσπευσμένα το πρωί της Τετάρτης στο Βελιγράδι σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν εκτόξευσαν 200 βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ και όπως είναι λογικό, το πρόγραμμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ άλλαξε άρδην. Οι Ισραηλινοί υποδέχονται το βράδυ της Πέμπτης (3/10 - 22:00) τη Βιλερμπάν, στην πρεμιέρα της φετινής EuroLeague και άλλαξαν πτήση ώστε να μην αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με το χρονοδιάγραμμά τους.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει η Mundo Deportivo, η Μακάμπι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Βελιγράδι όπου και δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ωστόσο το πλάνο άλλαξε, με τη Μακάμπι να ταξιδεύει το πρωί, μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα υπό τον φόβο του κλεισίματος του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.