Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τα QR Codes των εισιτηρίων διαρκείας

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τα QR Codes των εισιτηρίων διαρκείας

Newsroom
Το ΟΑΚΑ γεμάτο
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είδαν τους κωδικούς QR να διαγράφονται.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με επίσημη ανακοίνωσή του πήρε θέση για το γεγονός ότι πολλοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας τους είδαν τους κωδικούς QR Code που τους είχε σταλεί να διαγράφονται.

Όπως αναφέρουν ωστόσο οι «πράσινοι» μέσα από την ενημέρωσή τους, αυτό αποτελεί μία τυπική διαδικασία λόγω μεταβίβασης όλων των δεδομένων σε νέα πλατφόρμα παρόχου και μέσα στο επόμενο διάστημα όλοι όσοι έχουν αγοράσει διαρκείας θα λάβουν νέο QR Code μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ανακοίνωση για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας
Είναι γεγονός ότι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρατηρούν τις τελευταίες ημέρες την διαγραφή του QR Code που τους είχε σταλεί κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Λόγω της αλλαγής της εταιρίας παρόχου διάθεσης των εισιτηρίων της ομάδας μας, πραγματοποιείται η απαραίτητη μεταβίβαση όλων των δεδομένων στην πλατφόρμα του νέου παρόχου, Ticketmaster.

Επισημαίνουμε πως πρόκειται για μια απολύτως φυσιολογική διαδικασία, η οποία γίνεται για τεχνικούς λόγους και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες -και έως τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας- από την Ticketmaster.

Ως εκ τούτου, μόλις η μετάπτωση στο σύστημα της Ticketmaster ολοκληρωθεί, όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα λάβουν email με το νέο QR Code, το οποίο ακολούθως θα πρέπει να εισάγουν εκ νέου στην εφαρμογή του Gov Gr Wallet για να έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.