Παναθηναϊκός: Με Λορέντζο Μπράουν κόντρα στην Άλμπα

Παναθηναϊκός: Με Λορέντζο Μπράουν κόντρα στην Άλμπα

Γιώργος Κούβαρης
Μπράουν
Ο Λορέντζο Μπράουν προπονήθηκε κανονικά στο Βερολίνο και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Άλμπα (3/10, 19:45) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Αποστολή στο Βερολίνο: Γιώργος Κούβαρης

Ένας... πονοκέφαλος λιγότερος για τον Εργκίν Αταμάν ενόψει της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague στο γήπεδο όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το τρόπαιο τον περασμένο Μάιο.

Ο Λορέντζο Μπράουν προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Τούρκου προπονητή για την πρεμιέρα. Όπως είναι γνωστό είχε μείνει εκτός δράσης λόγω μιας φλεγμονής που τον ταλαιπώρησε ωστόσο πλέον είναι διαθέσιμος για το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν την Τετάρτη (2/10) σε βοηθητικό γήπεδο της Άλμπα και αυτό εξαιτίας μιας συναυλίας στην Uber Arena. Πάντως ανήμερα του αγώνα το πρωί θα πραγματοποιήσουν κανονικά το shoot around στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για την πρεμιέρα της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.