Ολυμπιακός: Με ΜακΚίσικ στην Κωνσταντινούπολη, έμεινε στην Ελλάδα ο Μήτρου Λονγκ

Ολυμπιακός: Με ΜακΚίσικ στην Κωνσταντινούπολη, έμεινε στην Ελλάδα ο Μήτρου Λονγκ

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Σακιελ ΜακΚισικ με τη φανελα του Ολυμπιακού
Με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να ακολουθεί την αποστολή, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη δική του πρεμιέρα στην Κωνσταντινούπολη. Η 1η αγωνιστική της EuroLeague τον φέρνει αντιμέτωπο με τη Φενέρμπαχτσε (4/10 - 20:30) με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να ακολουθεί την αποστολή.

Ο Αμερικανός είχε μείνει εκτός από τις αναμετρήσεις στο Super Cup της Ρόδου, μιας και ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες και δε βρισκόταν στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους υπολοίπους. Ωστόσο πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά και θα τον έχει μαζί του στην απαιτητική πρεμιέρα της Πόλης.

Για τον Ολυμπιακό όμως το απουσιολόγιο δεν είναι κενό. Με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να μην ακολουθεί την υπόλοιπη αποστολή, αλλά για ευχάριστο λόγο, μιας και από χθες η γυναίκα του έφερε στον κόσμο τον γιο τους και έμεινε δίπλα της στην Αθήνα. Φυσικά εκτός παραμένουν οι δύο σέντερ του, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και ο Κίναν Έβανς που αναμένεται να επιστρέψει το στις αρχές του 2025.

@gazzetta.gr Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός #gazzettagr #foryoupage #olympiacosbc #osfp #fy #euroleague #greecetiktok #olympiakos ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.