Φουρνιέ: «Παίζω σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε αυτό»

Φουρνιέ: «Παίζω σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε αυτό»

Εβάν Φουρνιέ
Ανυπόμονος για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, δηλώνει ο Εβάν Φουρνιέ!

Ο Εβάν Φουρνιέ αναμένεται να πατήσει για πρώτη φορά τα παρκέ της EuroLeague το βράδυ της Παρασκευής, όταν και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (4/10 - 20:30) για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Με τον Γάλλο γκαρντ να δηλώνει ανυπόμονος ενόψει της πρεμιέρας, έχοντας κάνει ήδη το επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» στο Super Cup.

Οι δηλώσεις του Φουρνιέ

«Είναι καλό που ξεκινάμε τη σεζόν με ένα δυνατό ματς εκτός έδρας. Είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε μια καλή προπόνηση το βράδυ και θα δούμε τι θα γίνει την Παρασκευή».

Για την προσαρμογή του: «Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η αλλαγή ομάδας και περιβάλλοντος. Παίζω σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και δίπλα σε νέους συμπαίκτες και θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε αυτό, αλλά στο τέλος, το μπάσκετ είναι μπάσκετ, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Όταν παίζεις εκτός έδρας ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι να είναι η πιο σκληρή ομάδα και θα πρέπει να σεβαστείς το πλάνο και να παίξεις σαν ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.