Παναθηναϊκός, Video: Πάτησε ξανά το παρκέ της Uber Arena μετά τον περσινό θρίαμβο!

Παναθηναϊκός, Video: Πάτησε ξανά το παρκέ της Uber Arena μετά τον περσινό θρίαμβο!

Newsroom
Εργκίν Αταμάν
Στον τόπο που κατέκτησε τον περσινό τίτλο της EuroLeague επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, με τους «πρασίνους» να πατούν το παρκέ της Uber Arena και τον Εργκίν Αταμάν να τονίζει πως οι στόχοι είναι ίδιοι και τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός πάτησε και πάλι το παρκέ της Uber Arena. Το γήπεδο, δηλαδή, που του φέρνει αξέχαστες αναμνήσεις, τόσο για το 2009, όσο και για τον περσινό τίτλο της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» το απόγευμα της Τετάρτης έκαναν προπόνηση σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα του συγκροτήματος, αλλά το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα απέναντι στην Άλμπα (19:45, NS Prime - Live στο Gazzetta) έκαναν τα σουτάκια τους στην αγαπημένη τους Uber Arena.

Με τον Εργκίν Αταμάν να αναφέρει σχετικά πως «είναι ωραίο συναίσθημα. Στο τελευταίο παιχνίδι εδώ πήραμε το τρόπαιο στα χέρια μας και τώρα πρώτο παιχνίδι στο Βερολίνο, ξανά με τους ίδιους στόχους. Θα δούμε, θα προσπαθήσουμε».

Ο Παναθηναϊκός στο παρκέ της Uber Arena

@pao_bc 🗣️: “Coach, how do you feel entering Uber Arena’s court again?” Recalling moments and setting goals…👀💚 #WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #paobc #berlin #athens #cup #champions #coach #goals #arena #euroleague #season #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - Panathinaikos BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.