Φουρνιέ: Ο Γάλλος ψηφίστηκε ως η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή από τους αρχηγούς της EuroLeague

Φουρνιέ: Ο Γάλλος ψηφίστηκε ως η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή από τους αρχηγούς της EuroLeague

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Super cup
Οι αρχηγοί της EuroLeague κλήθηκαν να επιλέξουν και ο Εβάν Φουρνιέ... νίκησε τον ανταγωνισμό, αφού ψηφίστηκε η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο Εβάν Φουρνιέ αποτελεί αναμφίβολα μία προσθήκη που έκανε... ντόρο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Γάλλος σούπερ σταρ φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού και αυτή η κίνηση ψηφίστηκε ως η πιο εντυπωσιακή από τους αρχηγούς της EuroLeague.

Οι «κάπτεν» των 18 ομάδων κλήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, να ψηφίσουν σε ορισμένες κατηγορίες. Μεταξύ αυτών και η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή, με τον Φουρνιέ να κερδίζει τον ανταγωνισμό.

Ο Γάλλος συγκέντρωσε το 27.78% των ψήφων και τοποθετήθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ενώ μεταξύ άλλων, ο Μάικ Τζέιμς ψηφίστηκε ως ο τύπος που είναι πιο δύσκολο να σταματήσει κανείς, ενώ ο Έντι Ταβάρες σε ποσοστό 44.44% ως ο αντίπαλος που θα ήθελαν να έχουν οι αρχηγοί στις ομάδες τους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.