Γιασικεβίτσιους: «Ελπίζω οι οπαδοί μας να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ»

Γιασικεβίτσιους: «Ελπίζω οι οπαδοί μας να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ»

1
Στον Τάιλερ Ντόρσεϊ που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Κωνσταντινούπολη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής (4/10 - 20:30) στην πρεμιέρα της EuroLeague, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να γυρίζει σε γνώριμα λημέρια.

Και σε αυτόν στάθηκε ο κόουτς των Τούρκων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος σύστησε στους φίλους της Φενέρμπαχτσε να σεβαστούν τον διεθνή γκαρντ και όσα έχει προσφέρει στην ομάδα τους. Ενώ μεταξύ άλλων τόνισε και το πόσο δύσκολο αναμένεται να είναι το παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Γιασικεβίτσιυς

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν της EuroLeague. Μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Ulker Sports Arena και οι οπαδοί μας. Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα τεστ για εμάς, αλλά όπως έχουμε πει, ξεκινάμε με μία δύσκολη μάχη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ελπίζω οι οπαδοί μας να εκτιμούν ακόμα και να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ για όσα έχει προσφέρει στη Φενέρμπαχτσε. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.