Συγκλονίζει ο Μπράιαντ Ντάνστον: «Παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι» (vid)

Συγκλονίζει ο Μπράιαντ Ντάνστον: «Παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι» (vid)

Newsroom
Μπράιαντ Ντάνστον
Μιλώντας στο πρώτο podcast επεισόδιο των πρώην συμπαικτών του, Σέιν Λάρκιν και Ελάιτζα Μπράιαντ, ο Μπράιαντ Ντάνστον αποκάλυψε μια σοκαριστική ιστορία που παραλίγο να τελειώσει την καριέρα του.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον εγκαινίασε την εκπομπή podcast που ξεκίνησαν οι άλλοτε συμπαίκτες του στην Αναντόλου Εφές, Σέιν Λάρκιν και Ελάιτζα Μπράιαντ, παραχωρώντας συνέντευξη και αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική ιστορία.

Ο πρώην σέντερ της τουρκικής ομάδας και του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό κατά το οποίο αντιμετώπιζε κάποιους πόνους στο πόδι, με την κρυοθεραπεία να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

«Δεν μπορούσα να βγω από το μηχάνημα, έτρεμα και ένιωθα τα χέρια μου παγωμένα και το δέρμα μου να μελανιάζει. Ο Άλεκ Πίτερς με βοήθησε να βγω, στην αρχή νόμιζε ότι αστειευόμουν. Στο αριστερό μου πόδι εμφανίστηκε μια μεγάλη φουσκάλα. Την επόμενη μέρα ήθελα να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό για την EuroLeague, νιώθοντας ότι μπορούσα παρά τις συστάσεις των συμπαικτών μου».

Ο νυν ψηλός της Ζαλγκίρις αγωνίστηκε εν τέλει σε εκείνο το Εφές - Ολυμπιακός μετρώντας μάλιστα 10 πόντους και 8 ριμπάουντ για τη νίκη της τουρκικής ομάδας με 86-67, ωστόσο τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ο πλέον 38χρονος σέντερ αποκάλυψε ότι το δέρμα του άρχιζε να ξεφλουδίζει μένοντας εκτός ομάδας και με τις ειδικές θεραπείες να μη σημειώνουν κάποια σημαντική βελτίωση.

Λίγες εβδομάδες αργότερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την οποία και περιέγραψε ως μαρτύριο, ενώ παίρνοντας μια ιατρική γνώμη στην Γερμανία, αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της υγείας του. Το κρυοπάγημα λίγο έλειψε να φτάσει στους συνδέσμους ή τα οστά του με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει με ακρωτηριασμό του ποδιού κάτω από το γόνατο. Ωστόσο, η ζημιά σημειώθηκε πως ήταν εξωτερικά και όχι εσωτερικά, με αποτέλεσμα ο Ντάνστον να αποφύγει τα πολύ χειρότερα και να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ μέχρι και σήμερα..

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.