Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Παπαπέτρου, δεν παίζει κόντρα στην Άλμπα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Παπαπέτρου, δεν παίζει κόντρα στην Άλμπα

Γιώργος Κούβαρης
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και δεν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς με την Άλμπα Βερολίνου. Αποστολή Βερολίνο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την Άλμπα Βερολίνου για την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν στην Euroleague, απόψε Πέμπτη (3/1), με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο στις 19:45.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού στο τέλος της χθεσινής προπόνησης. Αρχικά δεν φάνηκε να είναι κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό, ωστόσο ο ίδιος πονάει αρκετά και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη Γερμανία.

Ο Παπαπέτρου, στους ευρωπαϊκούς αγώνες που πρόλαβε να παίξει την περασμένη χρονιά είχε κατά μέσο όρο από 5,6 πόντους με 2 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 17:05 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.