Μακάμπι: Όλοι οι ξένοι παίκτες εκτός του Χορντ παρέμειναν στο Βελιγράδι

Μακάμπι: Όλοι οι ξένοι παίκτες εκτός του Χορντ παρέμειναν στο Βελιγράδι

Newsroom
Ο Κάτας
H «ομάδα του λαού» ενημέρωσε τον κόσμο τους πως δεν γύρισαν όλοι οι ξένοι παίκτες της στο Ισραήλ μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν.

Η Μακάμπι επικράτησε με 89-82 της Βιλερμπάν στην πρεμιέρα της Euroleague στο Βελιγράδι. Η ισραηλινή ομάδα ενημέρωσε τον κόσμο πως έδωσε την δυνατότητα σε όποιον παίκτη του επιθυμεί, να παραμείνει στο Βελιγράδι και να μην επιστρέψει στη χώρα. Το πράγμα είναι δύσκολο στο Ισραήλ εξαιτίας της κατάστασης με το Ιράν, ενώ ενδεχόμενη επίθεση των Ιρανών, έκανε το Ισραήλ να αναβάλλει τα ματς εντός των τειχών.

Έτσι όλοι οι ξένοι της Μακάμπι επέλεξαν να μείνουν στο Βελιγράδι, εκτός του Γάλλου Τζέιλεν Χορντ που γύρισε στο Ισραήλ. Στην πρωτεύουσα της Σερβίας παρέμειναν οι Λόιντ, Ριβέρο Ράντολφ, Κάμπα και Γιοκουμπάιτις. Έτσι η ομάδα χωρίστηκε στα δύο. Επόμενο ματς αυτό με την Μονακό στις 9/10 στο Πριγκιπάτο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.