Zοάν Πεναρόγια: «Εγώ ήθελα τον Γιοκουμπάιτις στην Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση...»

Zοάν Πεναρόγια: «Εγώ ήθελα τον Γιοκουμπάιτις στην Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση...»

Newsroom
penarroya
Μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ζαλγκίρις για την πρεμιέρα της EuroLeague, ο Zοάν Πεναρόγια αποκάλυψε ότι ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις αποχώρησε από την ομάδα δίχως την έγκρισή του.

Πρεμιέρα με το αριστερό και με προβληματισμό για την Μπαρτσελόνα η οποία γνώρισε την ήττα με 74-67 από την Ζαλγκίρις Κάουνας στην Λιθουανία για την 1η αγωνιστική της EuroLeague.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το παιχνίδια, ο Χοάν Πεναρόγια προέβη σε αποκαλύψεις ρίχνοντας εμμέσως την ευθύνη στη διοίκηση της ομάδας για την περίπτωση του Ρόκας Γιοκουμπάιτις. Ο προπονητής των Καταλανών, τόνισε πως ο ίδιος επιθυμούσε την παραμονή του Λιθουανού νυν παίκτη της Μακάμπι, όμως η διοίκηση αποφάσισε διαφορετικά.

«Ο Γιοκουμπάιτις ήθελα να μείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση αποφάσισε διαφορετικά. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι πλέον δικός μας και επομένως δεν είναι δική μου ευθύνη», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του 55χρονου τεχνικού αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπήρξε και η καλύτερη επικοινωνία με τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου για το χτίσιμο του φετινού ρόστερ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.