Καμπάτσο: «Πειθαρχική διαδικασία της EuroLeague για το περιστατικό του» σύμφωνα με τη Marca

Καμπάτσο: «Πειθαρχική διαδικασία της EuroLeague για το περιστατικό του» σύμφωνα με τη Marca

Newsroom
campazzo
Η EuroLeague πρόκειται να ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για το περιστατικό και την αποβολή του Φακούντο Καμπάτσο στο Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε την έκπληξη το βράδυ της Πέμπτης (03/10) επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα της EuroLeague, με το παιχνίδι να εξελίσσεται επεισοδιακά.

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχασε την ευκαιρία ισοφάρισης για τη «βασίλισσα» σε καίριο σημείο με τον ίδιο να κάνει airball σε τρίποντο αλλά να ζητά φάουλ που δεν του δόθηκε. Ο Αργεντινός πόιντ-γκαρντ διαμαρτυρήθηκε ιδιαίτερα έντονα σε έναν εκ των διαιτητών δείχνοντας να φωνάζει χαρακτηριστικά «Είναι γ@@@@νο φάουλ!», ενώ στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά εις βάρος του και χρειάστηκε να τον συγκρατήσει ο Σερτζ Ιμπάκα.

Όπως μεταδίδει η «Marca», οι άνθρωποι της διοργάνωσης πρόκειται να ξεκινήσουν πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του βραχύσωμου πλέι-μέικερ και σε μια εβδομάδα αναμένεται να του επιβληθεί ποινή. Μια ποινή η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά χρηματικό πρόστιμο, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ακόμα και τιμωρίας για κάποιο παιχνίδι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.