Euroleague: Οι GMs θέλουν long term συμβόλαιο στην Παρτιζάν

Σπύρος Μαρκεζίνης
παρτιζαν
Σύμφωνα με μία έρευνα του BasketNews, οι περισσότεροι GMs της Euroleague θα ήθελαν να δώσουν long term συμβόλαιο στην Παρτιζάν Βελιγραδίου ενώ προτιμούν το format του Final Four αντί αυτό των σειρών.

Το BasketNews για μία ακόμη χρονιά πραγματοποίησε έρευνα όπου έλαβαν συμμετοχή οι General Managers της Euroleague και παρουσίασε τα αποτελέσματά της. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση δίνουν τον Παναθηναϊκό ενώ το βραβείο του MVP θα πάει είτε στον Κέντρικ Ναν ή στον Σάσα Βεζένκοβ.

Στο τρίτο κομμάτι της έρευνας, μεταξύ άλλων έγινε γνωστό ποια ομάδα πιστεύουν οι GMs ότι θα έπρεπε να έχει long term συμβόλαιο με την Euroleague, με την Παρτιζάν Βελιγραδίου να μαζεύει ποσοστό 46,2% ενώ ο δεύτερος Ερυθρός Αστέρας να φτάνει το 15,4%, όσο και η Μονακό.

Στην ερώτηση για το αν προτιμούν το τωρινό format με το Final Four ή εκείνο με της σειράς των τελικών, το 61,5% δήλωσε ότι προτιμάει τον «παραδοσιακό» τρόπο του Final Four ενώ για το ποια αλλαγή πιστεύουν ότι θα άλλαζε το επίπεδο της διοργάνωσης προς το καλύτερο, το 30,8% απάντησε την επέκταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.