ΓεροΓιοβάισα: Στην Κωνσταντινούπολη για το πρώτο ερυθρόλευκο μήνυμα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Στην Κωνσταντινούπολη για το πρώτο ερυθρόλευκο μήνυμα
Η πορεία του Ολυμπιακού στη Euroleague της σεζόν 2024-25 ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη και ο ΓεροΓιοβάισα περιμένει μια πειστική εμφάνιση σε ένα πραγματικό ντέρμπι κόντρα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως η Φενέρ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του στην πρεμιέρα του στη Euroleague για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, καθώς πέρασε με «διπλό» από το Βερολίνο και ο Ολυμπιακός καλείται να ακολουθήσει το παράδειγμα του. Φυσικά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει την ισχυρή Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Βλέπω ένα σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ ποιοτικές ομάδες με υψηλές βλέψεις και πρωτοκλασάτο ρόστερ. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα είναι αρκετά physical, με τις άμυνες να είναι το «κλειδί». Η απόδοση των Under 156,5 πόντων προσφέρεται σε τιμή διπλασιασμού.

Ποιον βλέπω να ξεχωρίζει; Ο Σάσα Βεζένκοφ έδειξε στο Super Cup πως είναι σαν να μην έφυγε μια μέρα από το Λιμάνι. Οι Over 17,5 πόντοι του MVP της σεζόν 2022-23 προσφέρονται στο 1,85, ενώ οι Over 1,5 ασίστ του έτερου ερυθρόλευκου σταρ, Έβαν Φουρνιέ στο 2,00.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα