Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Μπαρτζώκα, δεν μπορεί να μου λέει κάποιος πώς να κοουτσάρω»

Newsroom
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Τη δική του οπτική στον καυγά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα έδωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που είδε την ομάδα του να επικρατεί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου κάνοντας χιούμορ, αναφερόμενος στους δημοσιογράφους. Ο Λιθουανός αναρωτήθηκε αν... διψούν για λίγο ακόμα αίμα γελώντας, αφού προηγουμένως έδωσε τη δική του εξήγηση για τον έντονο διάλογο που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Μπαρτζώκα και θα ήθελα να το κρατήσω ό,τι συνέβη μεταξύ μας. Έκανε κάποια σχόλια, ένιωσα ότι μου έλεγε πώς να κοουτσάρω και είχαμε έναν μικρό καυγά. Είναι η δεύτερη φορά που μου υποδεικνύει πώς να κοουτσάρω. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος πώς να κοουτσάρω την ομάδα μου» ήταν τα λόγια του Γιασικεβίτσιους, με τον Μπαρτζώκα να τονίζει νωρίτερα πως ο συνάδελφός του υπήρξε ασεβής.

Όσον αφορά την αναμέτρηση που κατέληξε με θετικό τρόπο για τη Φενέρμπαχτσε, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε πως «αρχίσαμε και παίζαμε λίγο πιο σωστά και πιο γρήγορα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απλά μέσα στο παιχνίδι. Το να σκοράρεις 50 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ σημαντικό.

Έχουμε έξι καινούργιους παίκτες, οπότε... καλύτερα να μας δώσουν κάτι. Θα είναι ακόμα καλύτεροι στο μέλλον, είμαι σίγουρος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.