Μπαρτζώκας: «Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ»

Δημήτρης Οικονόμου
Γιώργος Μπαρτζώκας
Τα λάθη του Ολυμπιακού και τα επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρμπαχτσε σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε το μαχητικό της πνεύμα στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να φεύγει ηττημένος από την Κωνσταντινούπολη, χάνοντας από τη Φενέρμπαχτσε στην 1η αγωνιστική της EuroLeague. Αφού σχολίασε ξανά τον έντονο διάλογο που είχε με τον Γιασικεβίτσιους, στάθηκε και στα λάθη που έκανε η ομάδα του αλλά και τα ριμπάουντ που έχασε και έκριναν την αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου

«Συγχαρητήρια στη Φενέρ. Είχαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα. Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ. Σε ένα κλειστό παιχνίδι, αυτό είναι κάτι πολύ κρίσιμο. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σε πολλά σημεία του αγώνα. Κάναμε 7 λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας και οι σουτέρ μας δεν σούταραν όπως θα έπρεπε.

Δεν ήταν συζήτηση αυτό που είχαμε με τον Γιασικεβίτσιους στο τέλος. Ο Σάρας μου επιτέθηκε μόλις τελείωσε το ματς. Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του αγώνα, πήραμε τεχνική ποινή. Και όταν του έδωσε το χέρι μου στο τέλος, μου επιτέθηκε. Αυτό είναι ασεβές. Αυτό είναι απόλυτα ασεβές».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.