ΜακΚίσικ: «Παίζω έξι χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά ποτέ δε μου έχουν μιλήσει έτσι, εξευτελιστικές συμπεριφορές»

Newsroom
Σακίλ ΜακΚίσικ
Έξαλλος για τη συμπεριφορά των Τούρκων φιλάθλων ο Σακίλ ΜακΚίσικ, τόνισε πως του μίλησαν πολύ άσχημα από την εξέδρα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ εκνευρίστηκε με κάποιον φίλαθλο της Φενέρμπαχτσε και του απάντησε από το παρκέ με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή, σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός εν τέλει έφυγε ηττημένος από την Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα της EuroLeague, με τον Αμερικανό να τονίζει στην κάμερα της Nova πως ο Τούρκος φίλαθλος του μίλησε πολύ άσχημα.

Οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ

«Μου μίλησε άσχημα από την εξέδρα, δεν ήταν κάτι ρατσιστικό, αλλά ήταν πολύ άσχημη συμπεριφορά. Παίζω έξι χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά πότε δεν μου έχουν μιλήσει έτσι. Θα γίνουν τα απαραίτητα από την EuroLeague φαντάζομαι, αλλά είναι εξευτελιστικές τέτοιες συμπεριφορές, πραγματικά γελοίες. Δεν μπορεί κάποιος να προβοκάρει έτσι. Το έλεγα συνέχεια στους διαιτητές, αλλά δεν έκαναν κάτι. Καταλαβαίνω την τεχνική ποινή που δέχτηκα, αλλά οι παλμοί μου ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όσο για το ματς μας λείπουν οι ψηλοί, ο Μιλουτίνοφ, ο Φαλ και ο Ράιτ προσπαθεί. Το τι κάναμε λάθος θα το δούμε στον Πειραιά. Είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα και όταν επιστρέψουν αυτοί θα ανέβει και ο βαθμός ετοιμότητάς μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.