Μποζίκας για Φαλ και Μιλουτίνοφ: «Βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής τους»

Newsroom
Μποζίκας για Φαλ και Μιλουτίνοφ: «Βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής τους»
Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους, όπως τόνισε ο Γιώργος Μποζίκας.

Ο Γιώργος Μποζίκας, συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε στην κάμερα της Nova και στάθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ολοκληρώνουν το στάδιο της αποθεραπείας τους.

Οι δηλώσεις του Μποζίκα

«Οι Φαλ και Μιλουτίνοφ βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής τους. Ο Μιλουτίνοφ έχει χάσει όλη την προετοιμασία και πρέπει σταδιακά να βρουν ρυθμό».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, υπήρξε διαφορά στα ριμπάουντ και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας στον Πειραιά.

Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος όταν χάνεις ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος. Μας ζόρισε η Φενέρμπαχτσε και ο Μπόλντγουιν. Στη συνέχεια μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.