EuroLeague, Top-10: Με Λεσόρ και Ράιτ οι καλύτερες φάσεις της πρεμιέρας (vid)

Newsroom
1
To δυναμικό κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου και η συνεργασία των ΜακΚίσικ-Ράιτ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε φιγουράρουν στο Top-10 που δημοσίευσε η EuroLeague με τους αγώνες της πρεμιέρας.

Η 1η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώθηκε με το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα και την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε τις καλύτερες φάσεις της πρεμιέρας όπου ξεχωρίζουν τα καρφώματα των Ματίας Λεσόρ και Μόουζες Ράιτ.

Στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου στο Βερολίνο, ο Μάριους Γκριγκόνις βρήκε ωραία τον Λεσόρ και εκείνος τελείωσε τη φάση με δυναμικό κάρφωμα, ανεβάζοντας τη διαφορά στο +10 για τους «πράσινους» (32-42, 17').

Στην Κωνσταντινούπολη, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έβγαλε τον αιφνιδιασμό και βρήκε ωραία τον Ράιτ που κάρφωσε για το 28-28 στο 16'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.