ΚΑΕ ΑΕΚ για Σκότι Γουίλμπεκιν: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός!»

Newsroom
wilbekin
Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν ξέχασε τον άλλοτε παίκτη της και νυν γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Σκότι Γουίλμπεκιν ο οποίος έφυγε με σοβαρό τραυματισμό από το ματς με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Σκότι Γουίλμπεκιν ο οποίος στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της EuroLeague, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

Οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού βάζοντας τίτλους τέλους για την φετινή χρονιά πριν καλά - καλά αυτή αρχίσει, με τον Ολυμπιακό να στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον παίκτη.

Την ίδια στιγμή, τον άλλοτε παίκτη της δεν ξέχασε η ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να στέλνει το δικό της μήνυμα στον Γουίλμπεκιν γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός».

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος κόμπο-γκαρντ έπαιξε για λίγους μήνες με τη φανέλα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15, μετρώντας 8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε εννέα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.