Το πρώτο μήνυμα του Σκότι Γουίλμπεκιν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους»

Το πρώτο μήνυμα του Σκότι Γουίλμπεκιν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους»

Newsroom
wilbekin
Ο Σκότι Γουίλμπεκιν έστειλε το πρώτο μήνυμά του μέσω social media μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός.

Ο μεγάλος άτυχος της πρεμιέρας της EuroLeague ήταν ο Σκότι Γουίλμπεκιν ο οποίος στο ματς ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ πριν καλά - καλά ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος.

Ο Αμερικανός γκαρντ δέχθηκε δεκάδες μηνύματα ευχών ταχείας ανάρρωσης, μεταξύ αυτών τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την πρώην ομάδα του την ΑΕΚ, με τον ίδιο να στέλνει το δικό του πρώτο μήνυμα μετά το ατυχές γεγονός.

Ο Γουίλμπεκιν ευχαρίστησε άπαντες για τις ευχές που έλαβε, τονίζοντας μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως θα επιστρέψεις πιο δυνατός.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις προσευχές σας. Σπουδαία υπενθύμιση πως ο Θεός είναι ακόμα καλός ανεξαρτήτως περιστάσεων και προκλήσεων που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις. Του δίνω ακόμα όλη τη δόξα και την τιμή, θα επιστρέψω πιο δυνατός», ήταν τα λόγια του Σκότι Γουίλμπεκιν σε Instagram Story.

wilbekin

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.