Ντάνστον για Αταμάν: «Δεν έχει αληθινή προσωπική σχέση με κανέναν παίκτη του εντός παρκέ» (vid)

Newsroom
Ο Μπράιαν Ντάνστον
Ο Μπράιαντ Ντάνστον βρέθηκε στο podcast του Σέιν Λάρκιν και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Εργκίν Αταμάν και τη σχέση του με τους παίκτες του.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον βρισκόταν στην Αναντολού Εφές από το 2015 μέχρι και το 2023, έχοντας πανηγυρίσει 2 φορές την κατάκτηση της Euroleague, με το back to back του 2021-2022.

Από το 2017, στον πάγκο της τούρκικης ομάδας ήταν ο Εργκίν Αταμάν, με τους δύο τους να συνεργάζονται για 6 χρόνια. Ο έμπειρος σέντερ βρέθηκε στο podcast του Σέιν Λάρκιν μαζί με τον Ελάιζα Μπράιαντ και μίλησε για την περίοδο όπου στα ηνία της Εφές ήταν ο Τούρκος προπονητής και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση που έχει με τους παίκτες του ενώ διηγήθηκε και μία ιστορία από τα αποδυτήρια.

«Ο Αταμάν δεν έχει καμία αληθινή προσωπική σχέση με κανέναν από τους παίκτες του από όσα γνωρίζω. Στο παρκέ σπρώχνει τους παίκτες εκεί που θα πρέπει να είναι. Σου λέει τι περιμένει από εσένα και αυτό ήταν. Μπαίνεις μέσα και πας να το κάνεις.

Βασίζεται κυρίως στα αποτελέσματα. Είχε έρθει στα αποδυτήρια πολλές φορές και έλεγε "Μπράιαντ Ντάνστον, 2 ριμπάουντ, 25 λεπτά; Τι μπορώ να κάνω; Τι είναι αυτό;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.