Ντιλικινά: «Ο Λεσόρ με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω στην Παρτίζαν»

Ντιλικινά: «Ο Λεσόρ με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω στην Παρτίζαν»

Newsroom
Χάνει το Παγκόσμιο ο Ντιλικίνα
Ο Φρανκ Ντιλικινά μετακόμισε στο Βελιγράδι για την Παρτίζαν, με τον Ματίας Λεσόρ να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτήν του την απόφαση.

Το καλοκαίρι υπήρξε «καυτό» για τις ομάδες της EuroLeague, με την Παρτίζαν να κάνει αρκετές κινήσεις. Μεταξύ αυτών και η έλευση του Φρανκ Ντιλικινά στο Βελιγράδι.

Ο Γάλλος γκαρντ επέστρεψε από το NBA και τόνισε σε συνέντευξή του στο Sport Klub, πως ο Ματίας Λεσόρ έπαιξε και αυτός τον ρόλο του στο να γίνει μέλος της Παρτίζαν.

«Μίλησα με τον Λεσόρ αρκετά πριν έρθω. Ξέρω ότι και ο Λοβέρν είχε εξαιρετικές εμπειρίες εδώ. Το ίδιο και ο Βέστερμαν. Ο Λεσόρ με βοήθησε αρκετά στο να πάρω την απόφαση αυτή. Ήταν εύκολο να αποφασίσω αφού μίλησα με εκείνον» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντιλικινά. Ήταν εύκολο να αποφασίσω αφού μίλησα με εκείνον» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντιλικινά, ο οποίος τοποθετήθηκε και για το «Frankie Smokes», το nickname του στο NBA. «Δε μου άρεσε πολύ αυτό. Δεν ξέρω από πού βγήκε. Δε λέω ότι το μισούσα, αλλα δε μου ταίριαζε».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.