Μονακό: «Πιθανή η αποχώρηση του Λόιντ από τη Μακάμπι και επιστροφή στο πριγκιπάτο» σύμφωνα με τους Γάλλους

Τζόρνταν Λόιντ
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Τζόρνταν Λόιντ, με τον πρώην παίκτη της Μονακό να φαίνεται πως επιστρέφει στο πριγκιπάτο, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Ο Τζόρνταν Λόιντ έκανε το ταξίδι από το Μονακό στο Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Μακάμπι, όμως η εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα δείχνει να έχει προβληματίσει τον Αμερικανό γκαρντ και να θέλει να επιστρέψει στη Μονακό, με τα χρώματα της οποία αγωνίστηκε τις σεζόν 2022-2023 και 2023-2024.

Σύμφωνα με το γαλλικό σάιτ, bebasket.fr, ο 31χρονος πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2019 με τους Ράπτορς, θα μπορούσε άμεσα να ανταμώσει ξανά με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί τόσο στη Μονακό όσο και στον Ερυθρό Αστέρα, τη στιγμή που πιθανή ομάδα για τον Λόιντ είναι σύμφωνα με τους Γάλλους και η Βίρτους Μπολόνια.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση του Σαμπέν Λι, ο οποίος δυνητικά θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Τζόρνταν Λόιντ, ενισχύοντας περισσότερο το σενάριο της μεταγραφής του. Η Μονακό παράλληλα αναζητάει από την πλευρά της αντικαταστάτη του τραυματία Φουρκάν Κορκμάζ και ίσως να διατίθεται να υπερβεί τα 1,2 εκατομμύρια που δίνει αυτή τη στιγμή η Μακάμπι στον Τζόρνταν Λόιντ, ειδικά τώρα που η Euroleague έχει επιτρέψει τις μεταγραφές μέχρι και την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο ντεμπούτο του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Euroleague, ο Λόιντ πέτυχε απέναντι στην Βιλερμπάν 15 πόντους, ενώ τη περσινή χρονιά με τη Μονακό είχε κατά μέσο όρο 10,4 πόντους ανά αγώνα.

@Photo credits: Twitter/Maccabi Tel Aviv

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.