Λάρκιν: «Επέλεξα την Εφές αντί της Αρμάνι λόγω Ντάνστον»

Λάρκιν: «Επέλεξα την Εφές αντί της Αρμάνι λόγω Ντάνστον»
Ο ΣέιΝ Λάρκιν το 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό της Εφές του Εργκίν Αταμάν, αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος αυτό δεν θα συνέβαινε εάν δεν υπήρχε η παρέμβαση του Μπράιαν Ντάνστον.

Ο Σέιν Λάρκιν ανήκει στην ελιτ των γκαρντ της Euroleague, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την Εφές από το καλοκαίρι του 2018, μέχρι σήμερα. Αυτή η πορεία όμως με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θα είχε λάβει «σάρκα και όστά», εάν ο Μπράιαντ Ντάνστον δεν άλλαζε τη γνώμη του Λάρκιν από το να πάει στην Αρμάνι Μιλάνο και να τον κάνει να διαλέξει τελευταία στιγμή της Εφές ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το καλοκαίρι του 2018, μετά από μια καλή σεζόν στο ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς, ο 32χρονος πλέον γκαρντ επέστρεψε στην Ευρώπη και αφότου η Μπαρτσελόνα αποχώρησε από τη συζήτηση, οι μνηστήρες για την απόκτηση του ήταν η Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο. Όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά στο νεοσύστατο ποντκαστ του με τον Ελάιζα Μπράιαντ off the RECourt, στην αρχή προτίμησε ξεκάθαρα την ομάδα του Ιταλικού Βορρά, όμως ένα τηλεφώνημα του άλλαξε τη γνώμη.

«Ο μάνατζερ μου μου είπε πως η Αρμάνι ΜΙλάνο ενδιαφέρεται για μένα. Εκείνη την περίοδο η Μπαρτσελόνα είχε αποσύρει το ενδιαφέρον της και ήμουν ανάμεσα στην Εφές και την Αρμάνι. Στη συνέχεια σκέφτηκα, ότι η Εφές είναι στην Τουρκία, σωστά; Ωραία ναι, δεν πάω εκεί. Σας το υπόσχομαι, ειλικρινά έλεγα ότι δεν πάω εκεί. Συνεπώς σκεφτόμουν μόνο το Μιλάνο. Συναντηθήκαμε με τους ανθρώπους της Αρμάνι, μιλήσαμε για τα λεφτά,την διάρκεια του συμβολαίου κλπ και μετά έλαβα μια κλήση από τον Μπράιαν Ντάνστον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.