Ερυθρός Αστέρας: Στην «Αλεξάνταρ Νίκολιτς» η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό λόγω... τένις

Γιάννης Σφαιρόπουλος Ερυθρός Αστέρας
Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι στην 1 Νοεμβρίου, όχι όμως στην Σταρκ Αρένα, καθώς εκεί θα διεξαχθεί ένα τουρνουά τένις, αλλά στην Αλεξάνταρ Νίκολιτς Αρένα.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την 1η Νοεμβρίου τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» ωστόσο δεν θα επισκέφθούν την Σταρκ Αρένα, όπου παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» τα εντός έδρας παιχνίδια τους, αλλά την Αλεξάνταρ Νίκολιτς Αρένα, την έτερη έδρα του Βελιγραδίου, όπου παίζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ τους εντός έδρας αγώνες της στην Euroleague.

Αιτία στάθηκε ένα τουρνουά τένις που θα διεξάγεται εκείνη την περίοδο στη Σταρκ Αρένα, με τον Ερυθρό να αναγκάζεται να μετακομίσει από την 1 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου σε διαφορετική έδρα. Σε εκείνο το διάστημα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει επίσης της FMP Ζαλέζνικ, αλλά και την Άλμπα Βερολίνου, επίσης για την Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.